Masser af nyheder!

Marts opdatering

Vi er tilbage på bloggen og denne gang med nyheder omkring flere aspekter af foreningen, nogle ting som både vedrører medlemmer direkte samt andre mere mindre direkte. Vi har været i dialog med en jurist og fået gennemgået samt justeret vores vedtægter og modtaget forslag til hvad vores medlemsbetingelser bør indeholde med mere.

Hvad angår medlemsbetingelserne arbejdes der på nuværende tidspunkt med disse, desuden arbejder vi på at udarbejde persondatapolitik og privatlivspolitik - disse ting er med til at sikre os som forening i juridiske sammenhænge men også gøre det mere gennemskueligt for nuværende og potentielt nye medlemmer at se hvad og hvor meget der gemmes af information på vores medlemmer, samt hvordan dette behandles.

Endelig har vi nu en revisor, Casper hedder han, som vil hjælpe os med at sikre vores regnskab er i overenstemmelse og følger gældende regler og så videre. Han arbejder med at få e-conmic og holdsport til at arbejde problemfrit sammen, hvilket er en kæmpe lettelse for bestyrelsen som helhed. Det er vi meget taknemmelige for.

Derudover har vi brug for flere frivillige, især folk med interesse for at undervise i esport. Vi har i fremtiden mulighed for at sende folk til DGI Esport instruktør kurser