Generalforsamlingen er veloverstået - fuld fart frem!

Mod nye højder!

Der er nu gået to dage efter vores første generalforsamling (01-06-2019). Til forsamlingen var hele bestyrelsen tilstede, plus to medlemmer hvor der hurtigt og effektivt blev præsenteret foreningen bedrifter og økonomiske tilstand, samt kortsigtede fremtidige mål.

I korte træk kunne der informeres om at foreningen har ligget stabilt på omkring 20 medlemmer i flere måneder, med rettidige betalinger - vi har desuden fået to nye frivillige som påtager sig opgaver omkring vores marketing og branding. Derudover har vi endnu en kommende frivillig som skal hjælpe til med undervisningen på vores hold.

De unge ind i bestyrelsen

Som et pilotprojekt har vi påtænkt os at inddrage medlemmer under 18 år i bestyrelsesarbejdet, på nuværende tidspunkt uden stemmeberettigelse - disse ungdomsmedlemmer er reelt set repræsentanter for alle medlemmerne i foreningen og er i direkte dialog med bestyrelsen omkring relevante idéer, forslag med mere fra de unge af. Med tiden skal der være en forpligtelse forbundet med at være et ungdomsbestyrelsesmedlem - på samme måde forpligter bestyrelsen sig at inddrage de unge.

Nyt logo og bedre marketing

Der er lige nu sat to frivillige på en opgave om at få lavet et logo til foreningen, som så senere vil bruges på alle vores sociale medier, trøjer med mere. Vi er også tilstede ved Genki 2019 i DGI Huset for at reklamere for os selv og forhåbentligt rekruttere flere frivillige til foreningen, samt børn.

Hjælp til især nye trænere, coaches og politikker

Vi arbejder ihærdigt på at få strømlinet vores process for onboarding af nye frivillige i foreningen, vidensdele og anvende eksemplariske skabeloner for vores metoder i foreningen. Når alle arbejder i samme retning, er arbejdet som frivillig i foreningen også meningsfuldt, overkommeligt og rart.

Det er vores tanke at lave håndbøger og trænermanualer / forældremanualer som vejledende guidelines for hvordan og hvorledes vi håndterer forskellige situationer i foreningen. Det skal ses som en foreningspolice der sætter dagsordenen og samtidig slår tonen an for alle nutidige og fremtidige frivillige.

Esport med det formål at udvikle os selv som individer

I NXT LEVEL Esport går vi til opgaven med det formål at tænke inkluderende og skabe et miljø og rammer hvor den enkelte kan udvikle sig, på netop den måde de selv føler er meningsfuldt. Vi ønsker at indgå dialoger med forældre og værger således at vi får sat skarpt på hvordan disse mål opnås - en opgave vi skal blive endnu bedre til.