Sommeren er over os = bootcamp 🤩 og meget mere

Sommeren er over os

Bestyrelsen har besluttet at tilbyde vores aktiviteter henover sommeren i Grøndal MultiCenter. Det betyder at hver fredag fra 17-18 tilbydes der esport til særligt sårbare samt 18-21 hvor vi afvikler normale store hold i CSGO og Fortnite.

Bootcamp

Men ikke nok med det, har vi valgt af afholde en bootcamp den 21. og 21. juli hvor vi på et senere tidspunkt vil annoncere flere detaljer angående dette. Det er åbent for alle, medlemmer har første prioritet og tilbydes en billigere pris end ikke-medlemmer i foreningen.

Man modtager 2 x 3 timers undervisning og har en times pause imellem. Der tages ikke særlige forbehold til særligt sårbare børn og unge, men vi laver gerne personlige aftaler såfremt der ønskes lidt mere støtte under bootcampen, alternativt kan man tage fat i formanden og høre om muligheden for en reduceret pris hvis man kun ønsker at være tilstede i tre timer for eksempel.

Vi kører CSGO og Fortnite i bootcampen. Hvordan det helt konkret bliver struktureret vil man kunne læse mere om efterhånden som vi kommer tættere på.

Genki 2019 i DGI Huset

Vi er også tilstede under Genki - tjek det ud her hvor vi vil rekruttere nye medlemmer, nye frivillige og trænere, samt fortælle om hvad det er vi foretager os i foreningen, vi har også nogle medlemmer med, som vil dele deres erfaringer og hjælpe til under konventionen. Vi ser rigtigt meget frem til dette da det er vores første gang at vi tager afsted til dette!

Det sker takket være Theresa, en ny frivillig i foreningen som har hjulpet os med at få en plads med en bod hvor vi kan reklamere for os selv. Der vil bliver selvfølgelig også mulighed for at gå rundt og tjekke alle de fede ting ud.

Folkeoplysningsgodkendelse

Ved at blive folkeoplysninggodkendte har vi mulighed for at søge midler og fonde som vil have en stor indflydelse på vores økonomiske situation og gøre os i stand til at udvide foreningen med flere trænere, medlemmer, få lavet fede spillertrøjer, og andre merchandise ting. Dette har lige fornyligt søgt og afventer nu at høre fra KBH Kommune.

Persondataforordningen GDPR, medlemsbetingelser samt samtykke til brug af portrætbilleder

Vi har i lang tid arbejdet på at få lavet en god løsning til at registrere og arkivere alle forælder/forældremyndighedsindehavers samtykke og underskrift i forbindelse med indmeldelse i foreningen, nu har vi endeligt fået lavet en 100% digital løsning som er meget nem at udfylde og kan gøres derhjemmefra eller nede i foreningen. Vi er selv rigtig glade for udarbejdelsen af disse digitale løsninger da vi selv har gjort det 👊🏻!

Vores privatlivspolitik er ligeledes færdig og vi anbefaler alle der er medlem i foreningen til at skimme den igennem, det vedrører ikke så meget de enkelte medlemmer men sikrer mere os som forening rent juridisk.

Nyt logo, marketing strategi, brand guidelines og design manual

Internt i foreningen arbejder to frivillige hårdt på at få lavet et nyt logo samt strømline vores design således det er mere kohærent og indbydende. Når vores logo er på plads, hvilket vi forventer sker inden længe, vil vi sætte i gang med at få lavet spillertrøjer, et roll up banner og lave andre marketing relaterede opgaver der vil skaffe os mere opmærksomhed.

 

Vi overtager KBH Esport

Som en helt speciel ting overtager vi København Esport, som har eksisteret i lidt over to år i Grøndal MultiCenter med omkring 35 medlemmer og 6-7 frivillige. Størstedelen af disse mennesker kommer nu til at repræsentere NXT LEVEL Esport og være frivillige for os. Vi er i gang med at lave en overlevering af medlemmer og koordinere et møde med alle frivillige på tværs af foreningerne, hvor vi kan møde hinanden og få sat ansigt på alle.

Desuden ser vi frem til at kunne tilbyde LoL som en ny ting. Vi er meget spændte på hvordan det udvikler sig fremadrettet!

Mvh
Rune