Læs om hvad vi gerne vil i fremtiden!

Vi er live nu!

Takket være et rigtig flot sponsorat fra et af vores medlemmers forældre har vi nu været i stand til at tilkøbe os en ny lækker hjemmeside som vi er spændte på at få op i gear og gøre funktionel samt meningsfuld for jer alle sammen.

Henover vinterferien har vi siddet og arbejdet med at gøre den klar til at blive brugt. Den er meget simpel og skulle gerne være lige nem at navigere rundt i. Er dette ikke tilfældet hører vi meget gerne fra jer på vores nye email: info@nxtlevelesport.com denne email har Rune, Rasmus og Andreas adgang til, så vil man gerne have fat i en af os tre, skriver man til denne mail.

Streaming, gameplays og highlights

Vi vil rigtig gerne vise alle andre hvad vores seje medlemmer er i stand til, når det kommer til gaming og det er sådan set underordnet hvilke spil det er. Hvis man er super sej til et spil, håber vi meget på at have lov til at dele gameplay optagelser med alle andre der kunne have interesse i det. Esport er jo meget mere end bare at være god til et spil på computeren for sig selv. Esport er som så mange andre etablerede sportsgrene en stor maskine der indebærer mange forskellige facetter, såsom casting (at streame, kommentere osv.) og coaching, instruktionsvideoer til nye spil; for eksempel denne video af Jackfrags hvor han fortæller om dette nye Battle Royale spil der hedder APEX LEGENDS på en meget informativ måde - det tager tid og øvelse at gøre det på en meningsfuld og fangede måde som han.

Medlemstilgang

Vi oplever en lille medlemstilgang for tiden og det er vi rigtig glade for, men det er meningen at have flere hold og dække over flere dage også, uden at kompromitter på det sociale og venskabelige forhold der er ved at opstå i vores forening. Det er en super god tendens at se flere nye ansigter komme til, i den forlængelse kommer vi til at skulle bruge flere instruktører der kan løfte opgaven i undervisningen omkring Fortnite og CSGO.