Esport for alle, især socialt udsatte og særligt sårbare.
 
 

STEP 1:

Inden du bliver medlem…

Inden du melder dig ind i foreningen, bør du orientere dig i vores privatlivspolitik og medlemsbetingelser. Desuden er vores samtykke erklæring for brug af portrætbilleder i foreningen for børn og unge en forudsætning da vi bruger sociale medier.


>>> Læs vores Privatlivspolitik <<<


 

 
Tryk her for medlemsbetingelser!
Tryk her for samtykke til brug af portrætbilleder!
 

 
 

Hvilke hold er mest populære?

 

OPRET DIT BARN I HOLDSPORT NEDENUNDER :)

 

Vigtig info:

CSGO #1

…er fyldt indtil næste sæson.

 

STEP 2:

Har du underskrevet medlemsbetingelserne og givet samtykke til brug af billeder?

Hvis ja, så kan du fortsætte med at vælge det hold du gerne vil have dit barn skal starte på - husk at udfylde felterne med dit barns oplysninger i, også deres egen email!

På et senere tidspunkt bliver forældre profiler oprettet, hvis der ikke allerede foreligger en forældreprofil inde på holdsport.dk.

ps. hvis dit barn skal starte på esport for særligt sårbare-holdet så skriv venligst en email til info@nxtlevelesport.com hvor du skriver hvem dit barn er (med cpr nummer) og hvilke udfordringer dit barn oplever, samt om du har talt med nogen (Rune, Andreas, Rasmus) fra bestyrelsen om dette?

 

 

STEP 3:

Ansøg medlemskab i forældregruppen på Facebook!

For at gøre dette skal du først gå ind og like vores side her derefter skal du ansøge medlemskab i gruppen her - dette er vores primære kommunikation til forældre sammen med e-mails.
Bruger man ikke Facebook, vil vi gerne vide det, send gerne en notifikation på vores email info@nxtlevelesport.com.

 
 

Bliv frivillig hos
NXT LEVEL Esport

Læs mere her

Som frivillig hos NXT LEVEL Esport bliver du en del af et ungt, entusiastisk og ambitiøst team som alle er gode venner og ses både i og ude for foreningen. Vi arbejder hårdt på at opbygge en god og kohærent frivillig forening der skaber et esports-community med fokus på gode oplevelser og en følelse af at dem der vælger at bruge deres frivillige tid i foreningen gør det drevet af lyst og egen vilje!

Vores opgaver i foreningen er ved at gro sig større og mere komplekse. Dels skyldes dette en medlemstilgang, men også øget eksponering igennem DGI og andre institutioner gør at vi får henvendelser fra flere forskellige interessenter der gerne vil lave diverse typer af samarbejde med os - noget vi rigtig gerne vil imødekomme, men mangler flere folk til at få det realiseret.

Aktiviteter i foreningen

Da vi stadig er nye i esportsverdenen har vi ikke haft så lang tid endnu til at afholde turneringer, events, workshops, bootcamps, “appreciation dinners” for frivillige og så videre, alt kommer med tiden - og indtil det sker, vil du kunne have en enorm indflydelse på vores kultur og fremtidige retning som frivillig esports forening i KBH.

Dit arbejde som frivillig er vigtigt

Vi oplever vækst i foreningen og opgaverne bliver større, vigtigere og mere komplekse. Derfor er vi på udkig efter frivillige som vil bidrage til den fortsatte udvikling af foreningen. Vær ærlig overfor dig selv og den mængde tid du reelt vil lægge i et frivilligt stykke arbejde i foreningen - inden du vælger områder, vil vi gerne opfordre alle til at tænke sig en ekstra gang om vurdere hvad man gerne vil arbejde med og hvorfor?

 
 
Alone we can do so little, together we can do so much
— Helen Keller
material_design_background.jpg
 
Én mand kan være afgørende for et hold, men én mand kan ikke udgøre et helt hold.
— Kareem Abdul-Jabbar

Bliiv træner hos os

Sidder du ofte og hjælper dine venner med at spille bedre online? Er det ofte dig som lever længst, får lidt bedre scores end de andre eller kender til alle smuthullerne i spillet?

Så er du muligvis en god kandidat til at være den person der instruerer og coacher andre spillere til at performe på deres eget bedste niveau? En sådan person ville hos os være en hjælpe træner som assisterer den faste træner i at gennemføre dagens træning og sørge for at spillerne forstår hvad der skal til at ske samt at de er indforståede med opgaven.


Lyst til at læse vores seneste nyheder eller lytte til vores podcast imens du er her? :)

 

Zonic - Astralis’s coach.

Zonic - Astralis’s coach.

Vi er medlem af Esport Danmark

Vi er medlem af Esport Danmark

Kassad - Hellraiser’s caoch.

Kassad - Hellraiser’s caoch.

minimalistic-wallpapers-25257-9249557.jpg