STEP 1:

Inden du bliver medlem…

Inden du melder dig ind i foreningen, bør du orientere dig i vores privatlivspolitik og medlemsbetingelser. Desuden er vores samtykke erklæring for brug af portrætbilleder i foreningen for børn og unge en forudsætning da vi bruger sociale medier.


>>> Læs vores Privatlivspolitik <<<


 

 
Tryk her for medlemsbetingelser!
Tryk her for samtykke til brug af portrætbilleder!
 

 
 

Hvilke hold er mest populære?

 

OPRET DIT BARN I HOLDSPORT NEDENUNDER :)

 

Vigtig info:

CSGO #1

…er fyldt indtil næste sæson.

 

STEP 2:

Har du underskrevet medlemsbetingelserne og givet samtykke til brug af billeder?

Hvis ja, så kan du fortsætte med at vælge det hold du gerne vil have dit barn skal starte på - husk at udfylde felterne med dit barns oplysninger i, også deres egen email!

På et senere tidspunkt bliver forældre profiler oprettet, hvis der ikke allerede foreligger en forældreprofil inde på holdsport.dk.

ps. hvis dit barn skal starte på esport for særligt sårbare-holdet så skriv venligst en email til info@nxtlevelesport.com hvor du skriver hvem dit barn er (med cpr nummer) og hvilke udfordringer dit barn oplever, samt om du har talt med nogen (Rune, Andreas, Rasmus) fra bestyrelsen om dette?

 

 

STEP 3:

Ansøg medlemskab i forældregruppen på Facebook!

For at gøre dette skal du først gå ind og like vores side her derefter skal du ansøge medlemskab i gruppen her - dette er vores primære kommunikation til forældre sammen med e-mails.
Bruger man ikke Facebook, vil vi gerne vide det, send gerne en notifikation på vores email info@nxtlevelesport.com.