Bliv frivillig hos
NXT LEVEL Esport

Læs mere her

Som frivillig hos NXT LEVEL Esport bliver du en del af et ungt, entusiastisk og ambitiøst team som alle er gode venner og ses både i og ude for foreningen. Vi arbejder hårdt på at opbygge en god og kohærent frivillig forening der skaber et esports-community med fokus på gode oplevelser og en følelse af at dem der vælger at bruge deres frivillige tid i foreningen gør det drevet af lyst og egen vilje!

Vores opgaver i foreningen er ved at gro sig større og mere komplekse. Dels skyldes dette en medlemstilgang, men også øget eksponering igennem DGI og andre institutioner gør at vi får henvendelser fra flere forskellige interessenter der gerne vil lave diverse typer af samarbejde med os - noget vi rigtig gerne vil imødekomme, men mangler flere folk til at få det realiseret.

Aktiviteter i foreningen

Da vi stadig er nye i esportsverdenen har vi ikke haft så lang tid endnu til at afholde turneringer, events, workshops, bootcamps, “appreciation dinners” for frivillige og så videre, alt kommer med tiden - og indtil det sker, vil du kunne have en enorm indflydelse på vores kultur og fremtidige retning som frivillig esports forening i KBH.

Dit arbejde som frivillig er vigtigt

Vi oplever vækst i foreningen og opgaverne bliver større, vigtigere og mere komplekse. Derfor er vi på udkig efter frivillige som vil bidrage til den fortsatte udvikling af foreningen. Vær ærlig overfor dig selv og den mængde tid du reelt vil lægge i et frivilligt stykke arbejde i foreningen - inden du vælger områder, vil vi gerne opfordre alle til at tænke sig en ekstra gang om vurdere hvad man gerne vil arbejde med og hvorfor?

 
 
Alone we can do so little, together we can do so much
— Helen Keller